ברד פודינג פיצה

זמן הכנה: 15 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

לחם ישן ( כמות בערך של חלה קלועה שלמה או שאריות מלחמים שונים)
ספריי שמן או חמאה לשימון תבנית
4 ביצים
כוס חלב
כוס שמנת
2 קוביות שום דורות
5 קוביות בזיליקום דורות
¾ כוס צ'דר
¾ כוס מוצרלה
10 עגבניות שרי חצויות
3 כפות זיתים פרוסים
½ כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מוציאים לקערה 2 קוביות שום דורות ו-5 קוביות בזיליקום דורות.
  2. מוסיפים 4 ביצים, כוס חלב, כוס שמנת להקצפה ו-1/2 כפית מלח, ומניחים בצד.
  3. חותכים את הלחם או קורעים ביד לחתיכות גסות.
  4. משמנים תבנית אפיה בגודל מתאים לכמות הלחם, מוסיפים את חתיכות הלחם.
  5. מערבבים היטב את תערובת הנוזלים ושופכים מעל חתיכות הלחם.
  6. מערבבים בעדינות בעזרת הידיים, עד שכל חתיכות הלחם נרטבות.
  7. מגרדים ½ 1 כוסות של גבינות קשות (צהובה/מוצרלה/צ'דר בהתאם לטען ומה שיש במקרר) ומפזרים מעל.
  8. מפזרים עגבניות שרי חצויות וזיתים פרוסים. אפשר להוסיף גרגירי תירס/בצל/ כל תוספת פיצה אהובה.
  9. מחממים תנור ל-180 מעלות. בזמן חימום התנור, נותנים לתבנית לעמוד בחוץ כ-15 דקות לפני שמכניסים לתנור, כדי שהלחם יספוג היטב את הנוזלים.
  10. אופים במרכז התנור 25-35 דקות עד שהפודינג יציב וזהוב
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים