כבדים ובצל

 סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

כבדי עוף נקיים וחצויים (800 גרם)
8 קוביות בצל מטוגן דורות
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור
6 קוביות פטרוזיליה דורות
3 כפות סילאן
3 כפות בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה

  1. מערבבים את הכבדים, השמן, מלח ופלפל בקערה. 
  2. מחממים מחבת פסים היטב (כשחושבים שזה חם מספיק ממתינים עוד דקה).
  3. מניחים את הכבדים בעדינות במחבת, אם המחבת מספיק חמה, שומעים רעש של צליה כשמניחים את הכבדים. לא לצופף את המחבת יותר מדי. אם לא נכנס, מחלקים את המתכון לשניים ועושים בשני סבבים.
  4. צולים עד שהשוליים משנים את הצבע לבהיר יותר, מוסיפים קוביות בצל מטוגן דורות והופכים את הכבדים עם מלקחיים.
  5. כשהכבדים משחימים משני הצדדים, מוסיפים קוביות פטרוזיליה דורות וסילאן. מערבבים בעדינות ומגישים.

 

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים