2 לביבות בקוטר 20 ס"מ| זמן הכנה: 15 דקות
¾ כוס קמח לבן (105 גרם)
¼ כוס קמח תפו"א (35 גרם)
כפית 1 מלח
½ כפית אבקת אפיה
1 כף שמן שומשום
1 ביצה
¾ כוס סודה קרה
1 גזר חתוך לגפרורים
1 בצל לבן פרוס דק
1 כוס בצל ירוק פרוס דק (רק החלק הירוק)
1 כוס כרוב פרוס דק
שמן סויה או קנולה לטיגון
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ אורז
½ כפית סוכר
קובייה 1 ג'ינג'ר דורות
קובייה 1 שום חריף דורות
1 כף שומשום קלוי
כף בצל ירוק קצוץ