24 לביבות | זמן הכנה: 15 דקות
1 דלורית בינונית קלופה ונקיה מזרעים (כ-750 גרם)
3 קוביות שום דורות
3 קוביות פטרוזיליה דורות
1/4 חמאה בטמפ' החדר
1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
חבילה אחת ערמונים קלופים (100 גרם)
2 ביצים
2/3 כפית מלח
2/3 כוס פירורי לחם (רצוי פנקו)
1 כפית אבקת אפייה
ספריי שמן או כף שמן לשימון
1 גביע יוגורט (200 גרם)
3 קוביות פסטו דורות
1 כף שמן זית
מלח (לפי הטעם)
מטבל פסטו:
מערבבים את המרכיבים בקערית, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.