סלט פתיתים

סועדים: 4| זמן הכנה: 15 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

סלט:

כוס פתיתים
4-5 מלפפונים
10-15 עגבניות שרי
קופסה גרגירי חומוס משומרים מסוננים (כוס)
½ בצל סגול
15-20 עלי נענע

רוטב:

4 קוביות פטרוזיליה דורות
5 קוביות מיץ לימון טבעי דורות
1/3 כוס שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ומניחים בצד.
  2. מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות על השקית (כוס פתיתים, כוס ורבע מים רותחים וכף שמן על אש נמוכה, 6 דקות)
  3. חותכים את כל הירקות גס, פורסים דק את הבצל, מסננים את החומוס וקוצצים את הנענע .
  4. כשהפתיתים מוכנים מעבירים אותם לתבנית שטוחה לקירור.
  5. מפוררים את הפתיתים, מוסיפים לירקות, מערבבים את הרוטב ומוסיפים לסלט ומגישים.

 

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים