סנגרייה של חורף

6 כוסות| זמן הכנה: 10 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

בקבוק יין אדום יבש (750 מ"ל)
1 כוס מים (240 מ"ל)
¼ כוס ברנדי
½ כוס סוכר (100 גרם)
3 קוביות מיץ לימון דורות
2 קוביות ג'ינג'ר דורות
1 תפוז
1 אגס
2 תפוחי פינק ליידי
2 מקלות קינמון
1-2 כוכב אניס

הוראות הכנה

  1. חותכים את התפוחים והאגסים לקוביות קטנות (אין צורך לקלף)
  2. חותכים את התפוז (עם הקליפה), ל-6 לפחים, פורסים כל פלח לפרוסות.
  3. שמים את כל המרכיבים בסיר, מדליקים להבה בינונית ומחממים עד שהפירות מתרככים. כ-20-25 דקות. הקפידו לא להרתיח את הסנגרייה- זה גם יפגע בטעם וגם ינדף את האלכוהול.
  4. מכבים את האש ומגישים חמים.

*אין צורך להשתמש ביין יקר, תוספת הסוכר, הפירות והתבלינים תעזור לכל יין סביר לקבל טעם טוב

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים