1 ק"ג פרגית ללא עצם/פילה עוף 6 קוביות מיץ לימון דורות 4 קוביות שום דורות ½ כוס שמן זית 2 כפות עלי רוזמרין קצוצים 1 כפית מלח ½ כפית פלפל שחור גרוס ¼ כפית צ'ילי גרוס יבש
הוראות הכנה
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה.
מוסיפים את הפרגית ומערבבים, אין צורך בהשרייה מוקדמת.
מחממים מחבת פסים היטב וצולים משני הצדדים עד שמוכן (כ-10 דקות). אפשר להכין גם בתנור: מחממים תנור ל-200 מעלות עם טורבו. מסדרים את הפרגיות על מגש עם רשת צליה, וצולים בתנור 10-12 דקות עד שמוכן.
אפשר להחליף את הרוזמרין בכמות זהה של עלי אורגנו יבש או עלי טרגון טרי קצוצים.