10 פיתות | זמן הכנה והתפחה: שעה
2 כפות שמרים יבשים (16 גרם)
1 כף סוכר (10 גרם)
1/4 1 כוסות מים פושרים (300 מ"ל)
2 כוסות קמח לבן (280 גרם)
3/4 1 כוסות קמח מלא (220 גרם)
1 כף מלח (20 גרם)
3/4 כוס יוגורט יווני (200 מ"ל)
2 כפות שמן זית
11 קוביות פטרוזיליה דורות
2 קוביות שום דורות
1/2 כוס שמן זית (100 גרם)
אופן הכנה:
ל-10 דקות לתסוס.
טיפ:
*ניתן להקפיא ולהפשיר בעת הצורך.
*הכי טעים לגלגל עם לבנה ביתית.
*ניתן להמיר את היוגורט ביוגורט טבעוני.