- מוציאים לקערה את כל רכיבי הקציצה, קוביות בצל ושום דורות, ומערבבים היטב בעזרת כף עץ.
- מכינים מגש בגודל שיכול להיכנס למקפיא ומקמחים אותו קלות.
- יוצרים כדורים קטנים מהתערובת (כמות של כף בערך), מניחים על המגש ומשטחים קלות עם האצבעות.
- מכניסים את המגש למקפיא ל-30 דקות כדי שיהיה קל לעבוד עם הנאגטס.
- מכינים קערה קטנה עם קמח. מוציאים לקערה נוספת את מרכיבי הבלילה היבשים, מערבבים בעזרת מטרפה ומוסיפים את הביצה והמים.
- מכינים מחבת עמוקה או סיר רחב עם שמן בגובה 4 ס"מ על האש.
- מחממים את השמן על להבה בינונית, מוציאים את הנאגטס מהמקפיא.
- עובדים בסבבים של 5-6 נאגטס (למיומנים אפשר קצת יותר).
- מוציאים 5 נאגטס לקמח, מנערים מעודפים ומעבירים לבלילה. משם מוציאים בזהירות עם כף לתוך השמן, מטגנים 5-6 דקות ומעבירים למגש עם רשת או מסננת.
- חוזרים על הפעולה עם השאר, אם עובר זמן רב מידי והנאגטס רכים מידי כדי לעבוד איתם, מחזירים למקפיא לעוד 15 דקות.
- במידה והבלילה הופכת להיות סמיכה מידי (זה עלול לקרות אם לא מנערים היטב את שאריות הקמח), פשוט מוסיפים מעט מים ומערבבים.
|