קפרזה מלון

סועדים: 4-6 | זמן הכנה : 15 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

רוטב

3 קוביות פסטו דורות
2 כפות שמן זית

גבינה

מוצרלה טרייה (כדורים גדולים או קטנים או שילוב) (400 גרם)
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל

סלט

2 כוסות עגבניות שרי חצויות
1-2 עגבניות פרוסות
2 כוסות מלון חתוך לקוביות או כדורים
טבעות פלפל חריף ירוק
חומץ בלסמי מצומצם
מלח גס

הוראות הכנה

  1. מוציאים לקערה קטנה 3 קוביות פסטו דורות ו-2 כפות שמן זית
  2. מוציאים לקערה גדולה את גבינת המוצרלה, אם משתמשים בכדורים גדולים קורעים אותן בידיים ל4-5 חתיכות כל אחד. מוסיפים שמן זית מלח ופלפל, מערבבים ומניחים בצד.
  3. חותכים את המלון. ליצירת כדורים משתמשים בכף כדורים (ניתן להשיג בכל חנות כלי בית), או חותכים לקוביות.
  4. חותכים את העגבניות ואת הפלפל החריף.
  5. מרכיבים את הסלט בצלחת הגשה גדולה: גבינה, עגבניות, ומלון. מפזרים טבעות פלפל חריף בעדינות.
  6. יוצקים את הרוטב מעל, מפזרים מלח גס, וחומץ בלסמי מצומצם ומגישים.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים