חציל עשבי תיבול ויוגורט

 סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

2 חצילים גדולים או 12 חצילים קטנים
3 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות
4 כפות שמן זית
מלח
2 כפות פלפל שחור
גביע יוגורט
3 כפות שמן זית
2 כפות ממרח לימון כבוש
בצל ירוק קצוץ
2 עגבניות קצוצות

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל230 מעלות.
  2. מערבבים שמן זית, קוביות עשבי תיבול דורות איטלקי , מלח ופלפל שחור.
  3. חוצים את החצילים (או חותכים לסירות במידה והחצילים גדולים).
  4. מערבבים את החצילים עם תערובת שמן הזית ועשבי התיבול.
  5. צולים בתנור כ15 דק' עד שהחציל מזהיב.
  6. בינתיים קוצצים את העגבניות והבצל הירוק דק (בנפרד).
  7. מערבבים יוגורט, שמן זית ומלח.
  8. מרכיבים את המנה: מניחים חצילים בצלחת, מזליפים מעט יוגורט, מעט לימון כבוש, עגבניות קצוצות ובצל ירוק קצוץ. 
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים