פאי רועים מהיר

 סועדים: 4-5 | זמן הכנה: 15-20 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

בשר בקר טחון (500 גרם )
2 כפות שמן זית
5 קוביות שום דורות
5 קוביות בצל מטוגן דורות
4 קוביות כוסברה דורות
4 קוביות פטרוזיליה דורות
1 כפית מלח
פלפל שחור
2 כפות רוטב ווצ׳סטר
1 כף רסק עגבניות
1 פחית עגבניות מרוסקות
2 כוסות אפונה וגזר קפואים
4 תפוחי אדמה (רצוי אדומים)

הוראות הכנה

  1. במחבת טפלון משחימים את הבשר הטחון ומסננים.
  2. במקביל בסיר רחב יחסית, מטגנים את קוביות שום דורות. אחרי דקה  מוסיפים את הבשר, קוביות בצל מטוגן, קוביות כוסברה דורות וקוביות פטרוזיליה דורות. ממשיכים לבשל על להבה בינונית כחמש דק',מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל ווצ׳סטר ומבשלים כ15 דק'. מכבים את האש ומערבבים פנימה את האפונה והגזר.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת.
  4. שוטפים היטב את תפוחי האדמה (אין צורך לקלף), פורסים לעיגולים דקים (רצוי במנדולינה) ומסדרים אותם במניפה מעל לתערובת.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שתפוח האדמה מוכן ומשחים קלות.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים