שבלולי פיצה

24 שבלולים| זמן הכנה: 10 דקות

 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חבילה אחת מופשרת בצק עלים
מעט קמח לבן
400 גרם מוצרלה (אפשר גם גבינה צהובה מגורדת)
4 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות
2 קוביות פסטו דורות
1 כוס זיתים מגולענים
1 כף שמן זית
רבע כפית מלח
1 ביצה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מוציאים 4 קוביות רוטב עגבניות דורות ו-2 קוביות פסטו דורות לקערה. מוסיפים כף שמן זית, מלח ומניחים בצד ל-5 דק'.
  3. מקמחים את משטח העבודה קלות ופורסים חצי מכמות הבצק.
  4. מערבבים את הרוטב ומורחים חצי מהכמות באופן שווה על הבצק.
  5. מפזרים מעל חצי מכמות הגבינה וחצי מכמות הזיתים.
  6. מגלגלים בעדינות את הבצק, שומרים על הידוק הבצק תוך כדי.
  7. את הגליל שנוצר פורסים לעיגולים בעובי 2 ס"מ, ומסדרים המרווחים על מגש אפיה מרופד בנייר.
  8. מכניסים לתנור וחוזרים על אותן פעולות גם עם החצי השני.
  9. אופים במשך 20-25 דק' עד שהשבלולים מגיעים לצבע זהוב ויפה.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים