חזה עוף וירקות מוקפצים

סועדים: 2-3 | זמן הכנה: 15 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חזה עוף חתוך לקוביות (400 גרם)
2 כפות קורנפלור
3 כפות שמן סויה
1 חציל קטן חתוך קלוף וחתוך לקוביות
¼ כרוב חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 גזר פרוס דק
2 קוביות רוטב אסייתי דורות
5 כפות רוטב סויה
1 כוס ברוקולי קפוא או טרי
1 כוס שעועית ירוקה/אפונת שלג קפואה או טרייה
2 כפות קשיו קלוי

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את העוף והקורנפלור עד שהעוף מצופה ומניחים בצד.
2. אם משתמשים בברוקולי/שעועית/אפונה טריים, מרתיחים מים בסיר לחליטות. אם משתמשים בקפוא, מדלגים לשלב הבא.
3. מחממים מחבת טפלון רחבה על להבה גדולה, ומוסיפים 3 כפות שמן סויה.
4. מוסיפים את העוף ומטגנים שתי דקות בלי לערבב, אחרי שתי דקות מערבבים ומוסיפים את קוביות החציל והכרוב ומטגנים דקה נוספת.
5. מוסיפים את הפלפל והגזר, מטגנים ומערבבים 2-3 דקות נוספות.
6. מוסיפים 2 קוביות רוטב אסייתי דורות ומערבבים.
7.מוסיפים רוטב סויה, מערבבים ומוסיפים שעועית וברוקולי.
8. בודקים שהעוף מבושל, מפזרים קשיו ומגישים חם.

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים