מיני פלפלים בגבינה ופסטו

סועדים: 4 | זמן הכנה: 15 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

3 קוביות פסטו דורות
150 גרם גבינת פטה/בולגרית
3 כפות גבינת שמנת או גבינת ריקוטה
1 כף שמן זית
מעט פלפל שחור

להגשה:

1 קובייה פסטו דורות
חומץ בלסמי מצומצם

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור במצב גריל 200 מעלות.
  2. מוציאים לקערה קוביות פסטו דורות, גבינת פטה מפוררת, גבינת שמנת, כף שמן זית ומעט פלפל שחור.
  3. מוציאים עוד קוביית פסטו דורות לקערית נפרדת.
  4. חוצים את הפלפלים לאורך, מוציאים את הגרעינים אם יש.
  5. ממלאים כל פלפל בכף מהתערובת ומניחים בתבנית אפיה.
  6. צולים בתנור 10-12 דקות עד שהגבינה מבעבעת קלות והפלפלים נחרכים.
  7. מוציאים מהתנור, מפזרים מעט פסטו על כל פלפל, מזלפים חומץ בלסמי מצומצם, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים