כמות: 12 | זמן הכנה: 30 דקות | זמן התפחה: שעתיים
4 כפות קמח לחם (40 גרם)
חצי כוס חלב (120 מ"ל)
חצי כוס מים (120 מ"ל)
4 כוסות +2 כפות קמח לחם (580 גרם)
2.5 כפות סוכר (35 גרם)
1 כפית שמרים יבשים (6 גרם)
2 ביצים
חצי כוס חלב (120 מ"ל)- משאירים 2 כפות בצד להברשה
2 כפיות מלח (12 גרם)
35 גרם חמאה
5 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות
2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
250 גרם גבינת מוצרלה
25 גרם חמאה מומסת
הערה: אפשר להחליף את המוצרלה בגינה צהובה, או כל שאריות גבינה קשה שיש ובהתאם לטעם.