סועדים: 4 | זמן הכנה: 20 דקות
חצי כוס קמח תופח (70 גרם)
חצי כוס קורנפלור (70 גרם)
1 כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס בירת לאגר בהירה (240 מ"ל)
4 פילטים לברק טרי עם או בלי עור
500 מ"ל שמן לטיגון
2 קוביות פסטו דורות
3 קוביות מיץ לימון טבעי דורות
3 כפות מיונז
¼ כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
4 לחמניות חלה או המבורגר
2 עגבניות פרוסות
בצל סגול פרוס
עלי חסה
הערה: אפשר להשתמש בדג דניס, מוסר ים, או כל דג לבן לפי הטעם.