סועדים: 4-6 | זמן הכנה: 25 דקות
1.5-2 קילו חזה בקר (עם או ללא עצם)
1.5 כוס מיץ תפוזים (360 מ"ל)
1/3 כוס סויה (80 מ"ל)
½ כוס מייפל
1 כפית מלח
5 קוביות תערובת תיבול דורות
5 קוביות שום דורות
2 כפיות פפריקה מעושנת
½ כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות מים
1 כף קורנפלור
12 בצלצלי שאלוט שלמים קלופים
1 דלורית
10-12 תפוחי אדמה קטנים
טיפ:
*אפשר לגוון עם הירקות לפי הטעם, רק להקפיד על ירקות קשים יחסית (גזר/שורש סלרי וכו') ועל חתיכות גדולות.
*הבשר נקרא חזה בקר ולפעמים אסאדו ברשתות.
התראות