בומביי פוטטוס

סועדים: 4 | זמן הכנה: 25 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

800 גרם (שקית תפוחי אדמה קטנים) או 3 תפו"א גדולים.
4 כפות שמן סויה
2 קוביות בצל מטוגן דורות
2 קוביות קארי הודי דורות
2 קוביות כוסברה דורות
½ כפית פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
צ'ילי יבש גרוס (לגרסה חריפה יותר)

הוראות הכנה

    1. חותכים את תפוחי האדמה לגודל ביס. אם משתמשים בתפוחי אדמה קטנים, חוצים אותם לשניים.
    2. מבשלים במים עם כפית מלח עד שמוכנים לאכילה (מתרככים אך לא מתפרקים). מסננים, מקררים עם מים, ומייבשים מעט עם נייר סופג.
    3. מחממים מחבת רחבה היטב. מוסיפים את השמן וממתינים עד שמתחמם גם.
    4. מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת, ומשאירים דקה בלי לגעת.
    5. מתחילים לערבב מידי פעם אחרי דקה עד שהתפוחי אדמה מזהיבים קצת. 
    6. מוסיפים 2 קוביות בצל מטוגן דורות, 2 קוביות קארי הודי דורות ופפריקה מתוקה,  ממשיכים לערבב.
    7. מוסיפים 2 קוביות כוסברה דורות. ממשיכים לטגן ולערבב עד שתפוחי האדמה מקבלים מראה שזוף
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים