חבילת בוקטיני (או כל פסטה ארוכה שאתם אוהבים) 4 כפות שמן זית 2 קוביות שום דורות 4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות 10-12 עגבניות מיובשות בשמן 3 כפות פירורי לחם 100 גרם גבינת מסקרפונה
הוראות הכנה
מרתיחים מים לבישול הפסטה (בסיר או בקומקום אם ממהרים) ומבשלים את הפסטה על פי ההוראות והזמן שכתובים על האריזה.
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה או בסיר עם שוליים נמוכים.
פורסים עגבניות מיובשות לרצועות דקות.
מוסיפים למחבת את קוביות שוםדורות ומכסים במכסה. כעבור חצי דקה מוסיפים עגבניות וקוביות עשבי תיבולדורות.
כעבור דקה מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה למחבת. חצי כוס בערך.
מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד שהרוטב עוטף את הפסטה.