חוצים כל חציל לאורך, מניחים את החצאים עם הקליפה כלפיי מטה. חורצים בבשר החציל פסים לאורך ולרוחב בעזרת סכין קטנה, אך נזהרים לא לחדור את הקליפה כדי שהחציל לא יתפרק (קצת כמו כשחותכים מנגו).
מברישים את החצילים בשמן, הופכים אותם על המגש כשהקליפה כלפי מעלה ומכניסים לתנור ל-25 דקות.
בינתיים מוציאים לקערית קטנה שום חריף דורות וג'ינג'ר דורות, מיסו, מירין, סוכר וחומץ אורז.
מוציאים את החצילים מהתנור. מעבירים למצב גריל באותה טמפרטורה.
הופכים את החציל שוב, מברישים עם הרוטב את החצילים, משתמשים בכל הכמות.
מחזירים למרכז התנור לצלייה של חמש דקות עד שהחצילים משחימים והרוטב מבעבע קלות.