טארט ברי ואגסים

 10 מאפים | זמן הכנה: 10 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חבילת בצק עלים מרודד
מגשית בצל מטוגן דורות
גבינת ברי או קממבר (200 גרם)
גבינה כחולה (75 גרם)
3 אגסים
1 כפית פלפל שחור
1 ביצה טרופה
חומץ בלסמי מצומצם
בצל ירוק

הוראות הכנה

  1. מפשירים את הבצק וחותכים לריבועים של 10 ס"מ (יש בסופר גם ריבועי בצק חתוכים) ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
  2. חורצים בזהירות שוליים בעובי 1-1.5 ס"מ של כל ריבוע עם קצה של סכין חדה, יש להיזהר לא לחרוץ עמוק מידי על מנת לא להפריד את השוליים.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מוציאים קוביית בצל מטוגן דורות למרכז כל ריבוע ומניחים ל-5 דקות. 
  5. בינתיים פורסים את גבינת הברי לפרוסות דקות.
  6. מגלענים ופורסים את האגסים.
  7. מפוררים את הגבינה הכחולה.
  8. חוזרים לבצק- מפזרים קצת את הבצל על הריבוע בעזרת כפית.
  9. מניחים ברי מעל, פרוסות אגס, מעט גבינה כחולה ופלפל שחור.
  10. אופים בתנור 20 דקות עד שהבצק מזהיב.
  11. מוציאים, מזלפים מעט חומץ בלסמי מצומצם ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים