נודלס בקר

סועדים: 4 | זמן הכנה: 20 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

רוטב

5 כפות סויה
1 כף סוכר חום
1/2 כוס מים
1 כפית גדושה קורנפלור
1 כף שמן שומשום

מנה

בשר טחון (400 גרם)
1 כף שמן סויה
2 קוביות רוטב אסייתי דורות
2 קוביות בצל מטוגן דורות
2 פלפל גמבה
2 גזרים
2 כפות בצל ירוק קצוץ
נודלס-לפני בישול (250 גרם)

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
  2. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה,כל נודלס או אפילו פסטה שבא לכם.
  3. מחממים מחבת טפלון רחבה על להבה חזקה, מוסיפים את הבשר הטחון ומשחימים, מערבבים מידי פעם, כ-5 דקות. בינתיים חותכים את הגזר והפלפל לרצועות דקות.
  4. כשהבשר השחים מפנים קצת מקום במרכז המחבת, מוסיפים כף שמן סויה ומוציאים למחבת 2 קוביות רוטב אסייתי ו2 קוביות בצל מטוגן.
  5. מערבבים וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות עד שהקוביות מתערבבות עם הבשר. מוסיפים את הגזר וממשיכים לבשל עוד דקה.
  6. מוסיפים את הפלפל ומבשלים עוד 3 דקות, עד שהירקות מתרככים רק קצת. 
  7. מערבבים שוב את הרוטב ומוסיפים למחבת. 
  8. מוסיפים את הנודלס, מערבבים, מפזרים בצל ירוק ומגישים חם.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים