סועדים: 2 | זמן הכנה: 15 דקות
2 כפות שמן צמחי
1 כוס כרוב לבן פרוס דק
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
נודלס או אטריות אורז (200 גרם)
חזה עוף חתוך דק (150 גרם)
2 קוביות רוטב אסייתי דורות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1. מרתיחים מים בסיר בינוני, בינתיים חותכים את הירקות והעוף.
2. כשהמים רותחים, מבשלים את הנודלס במים לפי ההוראות על האריזה,
מוציאים בעזרת כף מחוררת ולא שופכים את המים שבסיר.
3. שוטפים את הנודלס במים קרים ומניחים בצד.
4. כשהמים רותחים שוב, חולטים את רצועות העוף במים ל-3 דקות ומסננים.
5. מחממים מחבת טפלון רחבה על להבה חזקה, מוסיפים 2 כפות שמן צמחי וכרוב, מטגנים כדקה.
6. מוסיפים את הפלפלים והעוף החלוט ומטגנים דקה נוספת.
7. מוסיפים 2 קוביות רוטב אסייתי דורות, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
8. מחלישים את הלהבה, מוסיפים רוטב סויה ואת הנודלס המבושלים. מערבבים עד שמתאחד, מפזרים בצל ירוק ומגישים חם.