נודלס פטריות שיטאקה ושום שחור

סועדים: 4 | זמן הכנה: 15 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

400 גרם נודלס
4 כפות שמן סויה
12-16 פטריות שיטאקה חתוכות
8-12 פטריות רגילות פרוסות
8 קוביות מיקס שום ושום שחור
½ כפית צ׳ילי גרוס
2 כפית סוכר
4 כפות סויה
2 כפות חומץ אורז

הוראות הכנה

  1.  מבשלים את הנודלס לפי ההוראות ומסננים
  2. מחממים היטב מחבת רחבה, מוסיפים שמן, מחכים שיתחמם, מוסיפים ומטגנים את הפטריות כ-2דקות.
  3. מוסיפים 8קוביות מיקס שום ושום שחור, מטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים סויה, סוכר, חומץ אורז ומעט צ'ילי גרוס.
  5. מוסיפים 4 כפות מים, ואת הנודלס. 
  6. מערבבים היטב, מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים חם.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים