סלט תותים, אבוקדו ומוצרלה

 סועדים: 4-6 |  זמן הכנה: 15 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

לרוטב:

2 פסטו דורות
4 כפות חומץ בלסמי (50 מ"ל)
1/2 כוס שמן זית (120 מ"ל)
1 כף דבש
מלח
פלפל שחור

לסלט:

2 כוסות תותים (כ-300 גרם)
2 אבוקדו
3 כדורי מוצרלה או גבינת פרומעז (300 גרם)
1 חבילה עלי רוקט/בייבי תרד (200 גרם)
1/2 בצל סגול

הוראות הכנה

  1. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת וסוגרים היטב.
  2. חותכים את התותים לרבעים, את הבצל לפרוסות דקות ואת האבוקדו לפרוסות.
  3. מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה, משאירים קצת תותים וקצת גבינה בצד לקישוט.
  4. מנערים היטב את הרוטב בצנצנת, יוצקים שליש מהכמות (הרוטב מספיק לפחות לפעמיים ויכול להישמר לפחות שבוע במקרר לתיבול סלטים).
  5. מערבבים את הסלט עם הרוטב, לפי הצורך. מוסיפים את התותים והגבינה שבצד ומגישים.

 

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים