פאד תאי

 סועדים:2 | זמן הכנה: 15 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

3 כפות שמן
1 גזר
1 פלפל אדום
1/6 כרוב לבן
כוס שעועית ירוקה טריה או קפואה
טופו (200 גרם)
מקלוני אורז/ נודלס מבושלים לפי הוראות על האריזה (200 גרם)
חופן נבטים
3 כפות בוטנים קלויים ושבורים
2 קוביות שום חריף דורות
2 קוביות ג׳ינג׳ר דורות
2 קוביות כוסברה דורות
3 כפות רוטב סויה
3 כפות חומץ אורז
כף רוטב דגים
בצל ירוק
לימון

הוראות הכנה

  1. מקלפים את הגזר, חותכים פלפל וגזר לרצועות דקות (גפרורים) ככל האפשר.
  2. מחממים מחבת גדולה (רצוי 30 ס״מ) על הלהבה החזקה ביותר שיש, מוסיפים את השמן הפלפל והגזר ומטגנים לדקה. בינתיים פורסים את הכרוב דק דק (בסכין או מנדולינה) ומוסיפים למחבת ומטגנים עוד שתי דק.
  3. מוסיפים למחבת את קוביות שום חריף דורות וקוביות ג׳ינג׳ר דורות וממשיכים לטגן עוד דקה.
  4. בשלב הזה הירקות אמורים להתרכך מעט אבל עדיין להישאר פריכים ולשמור על צורתם.
  5. מוסיפים את הנוזלים- רוטב סויה, חומץ אורז ורוטב הדגים ומיד מוסיפים את השעועית הירוקה, טופו, קוביות כוסברה דורות ואת האטריות המבושלות.
  6. מבשלים כ3-4 דק', תוך כדי ערבוב עד שכל המרכיבים והאטריות מתחברים יחד.
  7. מוסיפים נבטים וחצי מהבוטנים,מכבים את האש ומערבבים.
  8. מגישים בשתי קערות, מפזרים את שאר הבוטנים, מעט בצל ירוק וחצי לימון.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים