פסטה פומודורו פטריות וחזה עוף

 סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חבילת פסטה (רצוי פטוצ׳יני)
4 כפות שמן זית
400 גרם חזה עוף
1 סלסלת פטריות
3 קוביות שום חריף דורות
5 קוביות רוטב עגבניות דורות
3 עגבניות טריות
1 כוס מים
2 קוביות פטרוזיליה דורות
מלח
פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מרתיחים סיר מים לבישול הפסטה (ניתן להרתיח בקומקום ולהעביר לסיר כדי לחסוך בזמן), ומבשלים את הפסטה בהתאם להוראות. מסננים ושוטפים.
  2. מחממים מחבת גדולה- קוצצים את העוף לקוביות קטנות, מוסיפים למחבת שמן זית ואת העוף הקצוץ. משחימים את העוף כ3 דק'.
  3. בינתיים, פורסים את הפטריות או קוצצים גס ומוסיפים למחבת. מטגנים לעוד 3 דק'.
  4. מוסיפים 3 קוביות שום חריף דורות ומטגנים לעוד דקה.
  5. קוצצים את העגבניות ומוסיפים למחבת.
  6. מוסיפים את קוביות רוטב עגבניות דורות, קוביות פטרוזיליה דורות וכוס מים, ומבשלים לעוד 3 דק'.
  7. מתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את הפסטה ומערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים