פפר סטייק

סועדים: 6 | זמן הכנה: 20 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

אנטריקוט פרוס דק (500 גרם)
4 כפות שמן סויה
1 בצל לבן פרוס
1 פלפל אדום פרוס
1 פלפל ירוק פרוס
½ כפית פלפל שחור
3 קוביות רוטב אסייתי דורות
1 כף שמן שומשום
1 כף שומשום

לרוטב

1 כף קורנפלור
1 כף יין לבן או סאקה
2 כפות סויה
½ כוס מים
½ כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, מערבבים ומניחים בצד.
  2. מחממים מחבת רחבה על להבה גדולה.
  3. כשהמחבת לוהטת, מוסיפים 2 כפות שמן סויה ואת רצועות הבשר ומטגנים 2-3 דקות עד שמעט מוכן, מוסיפים חצי כפית פלפל שחור ומוציאים לקערה.
  4. מנקים את המחבת ומחזירים ללהבה הכי גדולה בכיריים. מוסיפים 2 כפות שמן סויה, ואת הבצל הפרוס ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים דקה נוספת.
  5. מוסיפים 3 קוביות רוטב אסייתי דורות ומטגנים דקה נוספת.
  6. מערבבים את הרוטב היטב ומוסיפים למחבת.
  7. מחזירים את רצועות האנטריקוט למחבת, מוסיפים שמן שומשום, מערבבים, מפזרים שומשום ומגישים חם.

טיפ: אפשר להחליף ברצועות סינטה או חזה עוף או טופו.

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים