(קראגה) שניצל יפני

סועדים:4 | זמן הכנה: 20 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

עוף:

פרגית חתוכה לחתיכות בגודל 4-5 ס"מ (500 גרם)
4 קוביות שום דורות
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
2 כפות רוטב סויה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
3 כפות סאקה או יין לבן
3 כפות מירין
1 כפית שמן שומשום

ציפוי:

קמח תפוחי אדמה (200 גרם)
שמן לטיגון עמוק

רוטב:

4 כפות מיונז
1 כפית סרירצ'ה
1 כף מירין
1 כף מיץ ליים או לימון
קורט מלח

הוראות הכנה

  1. מוציאים את כל  קוביות דורות לקערה, מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומערבבים. מניחים במקרר לשעתיים לפחות.
  2. מוציאים לטמפרטורת החדר 20-30 דקות לפני הטיגון.
  3. מכינים קערה עם קמח תפוחי אדמה ומחממים סיר עם שמן בגובה 8-10 ס"מ לפחות.
  4. מוציאים 6-7 חתיכות מהמרינדה ומעבירים לקמח תפוחי האדמה. מצפים היטב ומטגנים 4-6 דקות עד שמזהיב. מוציאים למגש עם רשת וחוזרים על הפעולה עם השאר.
  5. מערבבים את הרוטב ומגישים חם עם פלחי לימון
  • לתוצאות עוד יותר פריכות- מטגנים 3-4 דקות בחום נמוך יחסית, מעבירים למגש עם רשת לקירור קל ומטגנים 2-3 דקות בחום גבוה.
  • אפשר להמיר את הפרגית בחזה עוף לארוחה קצת קלה יותר.

 

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים