קרם ברולה בננה וג׳ינג׳ר

סועדים: 6 | זמן הכנה: 10 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

300 מ״ל חלב
300 מ״ל שמנת מתוקה
120 גרם סוכר לבן
6 חלמונים
1 בננה בשלה
4 קוביות ג׳ינג׳ר דורות
סוכר דמררה

הוראות הכנה

  1. לחמם תנור ל-140 מעלות ולהרתיח יחד – חלב שמנת וסוכר.
  2. להקציף במטרפה ידנית את החלמונים עד שמקבלים קצת נפח ומלבינים מעט.
  3. מוסיפים בשלבים מעט מתערובת החלב/ שמנת וממשיכים לטרוף (העלאת הטמפרטורה בצורה מהירה מדי עלולה לגרום לחלמונים להיקרש ולגרום לטעם לוואי של חביתה).
  4. טוחנים בננה עם קוביות ג׳ינג׳ר דורות ועם מעט מהנוזלים. מערבבים הכל יחד ומעבירים את התערובת במסננת דקה
  5. מחלקים ל-6 כלים בתוך מגש אפיה.
  6. מרתיחים מים בקומקום, מניחים את המגש בתנור ויוצקים את המים בתבנית עד לחצי גובה הכלים.
  7. אופים כ30-40 דק'. הקרם מוכן כשנותנים מכה בצד הכלי והתערובת יציבה ולא נשפכת ממנו.
    מוציאים בזהירות את הכלים מה״אמבט״ ומקררים.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים