שיפודי עוף צבעוניים

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חזה עוף או פרגית חתוך לקוביות (500 גרם)

מרינדה

3 קוביות כוסברה דורות
3 קוביות שום חריף דורות
3 קוביות ג'ינג'ר דורות
4 כפות רוטב סויה
3 כפות חומץ אורז (או חומץ רגיל אם אין)
3 כפות מייפל או דבש
4 כפות מיץ אננס
1 כפית שטוחה מלח
½ כפית פלפל שחור

ירקות

2 פלפל גמבה חתוך לקוביות
1 שקית חתיכות אננס קפוא או ראש אננס טרי
2 בצל סגול חתוך לקוביות

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה, עם קוביות הכוסברה, קובית שום חריף וג'ינג'ר של דורות. לוקחים מהתערובת 3 כפות ושומרים. את השאר מערבבים עם קוביות העוף ומניחים בצד (10 דקות עד לילה במקרר).
  2. בינתיים חותכים את הירקות לקוביות בגודל 3 ס"מ.
  3. מכינים מגש עם רשת צליה ומחממים תנור ל-220 מעלות. 
  4. משפדים את הירקות והעוף בשיפודים קטנים.
  5. צולים בתנור 12-15 דקות, מברישים עם המרינדה ששמרנו בצד ומגישים.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים