מניחים 3 קוביות בצל מטוגן, 30 גרם חמאה, וגרעיני תירס במחבת רחבה. מדליקים להבה בינונית-גבוהה ומטגנים כ2 דק' תוך כדי ערבוב מדי פעם. (במידה ומשתמשים בתירס טרי, אין צורך בבישול מוקדם- רק מגלחים את הגרעינים מהקלח).
בינתיים חותכים את הפלפל האדום לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת, מטגנים עוד 2 דק'.
מוסיפים את השעועית המסוננת, ומבשלים עוד 2-3 דק'.
בינתיים מקלפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות.
מוסיפים 3 קוביות כוסברה דורות ואת האבוקדו למחבת. מבשלים לעוד דקה בלבד, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.