טליאטלה ארטישוק וריקוטה

 סועדים: 4-5 | זמן הכנה: 20 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חבילת פסטה (500 גרם)
שקית תחתיות ארטישוק קפואות (400 גרם)
5 כפות שמן זית
חמאה (75 גרם)
2 קוביות שום דורות
5 קוביות תערובת תיבול לטחינה דורות
1 כפית אורגנו יבש
3/4 כוס יין לבן (לא חובה, אפשר להחליף במים)
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות גרידת לימון
1 חבילה גבינת ריקוטה (250 גרם)

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. חותכים את הארטישוקים לרצועות.
  3. מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית, חמאה וארטישוקים. מטגנים כ-2-3 דקות.
  4. מוסיפים את קוביות דורות ואורגנו יבש ומטגנים 3 דקות נוספות עד שקוביות דורות נמסות והארטישוקים מזהיבים קלות.
  5. מוסיפים יין לבן או מים, מביאים לרתיחה, מערבבים את הפסטה פנימה. מערבבים עד שהכל מתאחד (1-2 דקות).
  6. מתבלים במלח ופלפל שחור, מפזרים גרידת לימון וריקוטה מעל ומגישים.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים