סועדים: 4 | זמן הכנה:20 דקות
בשר שייטל או סינטה פרוס דק (בקשו מהקצב) (600 גרם)
3 קוביות שום חריף דורות
3 קוביות ג׳ינג׳ר דורות
4 כפות חמאת בוטנים
3 כפות מים רותחים
4-5 גבעולי סלרי פרוסים ללא עלים
2 פלפל גמבה פרוסים לרצועות דקות
8-10 עגבניות שרי או שתי עגבניות חתוכות לשמיניות
שעועית ירוקה טרייה חלוטה, או קפואה (150 גרם)
1 מלפפון פרוס דק
6-8 עלי נענע גבעולים
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
רבע צרור כוסברה קרוע בידיים עם הגבעולים
מיץ לימון מלימון אחד
2 כפות חומץ אורז
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
פלפל צ׳ילי גרוס
רוטב סויה (להגשה)