ספגטי מיטבולס

 סועדים: 4 | זמן הכנה: 20 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

בשר בקר טחון (500 גרם )
חצי כוס פירורי לחם
4 קוביות בזיליקום דורות
4 קוביות פטרוזיליה דורות
2 קוביות בצל מטוגן דורות
מלח
פלפל שחור
½ כפית סודה לשתיה (או 50 מ״ל סודה מוכנה)
3 כפות שמן זית
6 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות
פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם)
שני גבעולי סלרי אמריקאי

הוראות הכנה

  1. מוציאים לתוך קערה בינונית: 4 קוביות בזיליקום דורות, 4 קוביות  פטרוזיליה דורות, 2 קוביות בצל מטוגן דורות ומניחים בצד כמה דקות להפשרה.
  2. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות.
  3. מוסיפים לקערה עם עשבי התיבול את הבשר הטחון, מלח, פלפל, סודה ופירורי לחם. מערבבים היטב עם הידיים, יוצקים כדורים קטנים עם כף ומניחים על מגש. במידה ויש לכם משקל: 25-30 גרם לכדור.
  4. מגלגלים היטב את הכדורים בידיים שישמרו על צורתם בזמן הבישול.
  5. מחממים היטב מחבת טפלון כבדה, מוסיפים 3 כפות שמן, ואת כדורי הבשר. משחימים את כדורי הבשר ומעבירים למסננת.
  6. לסיר רחב על להבה בינונית מוסיפים את קוביות רוטב עגבניות דורות, פחית עגבניות מרוסקות וסלרי. כעבור 3-4 דק' מוסיפים את כדורי הבשר,  ומבשלים כ15 דק'.
  7. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומסננים.
  8. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול מלח ופלפל.
  9. מניחים פסטה בצלחת, כדורים ויוצקים מעט רוטב .
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים