פיצה כמו בפיצרייה (ואפילו טובה יותר)

 סועדים: 4 | הכנה: 15 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

לפיצה:

1 חבילה קמח שמרים לפיצה (650 גרם)

לרוטב:

2 קוביות רוטב עגבניות ובזיליקום דורות
1 קובייה פסטו דורות
1 פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם)
1 כף שמן זית
2\1 כפית מלח
2\1 כפית סוכר
300 גרם גבינת מוצרלה או צהובה מגוררת
תוספות: זיתים, תירס או כל מה שאתם אוהבים

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבצק על פי ההוראות שעל האריזה, ומחלקים ל-4 כדורים.
  2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן. מבשלים על אש קטנה 10 דקות. מערבבים עם כף עץ מדי פעם.
  3. מחממים תנור אפיה ל-250 מעלות, ומרפדים שני מגשי אפיה בנייר אפייה.
  4. מקמחים את משטח העבודה, מרדדים כדור בצק אחד לעיגול או מלבן דק ומעבירים בעדינות למגש.
  5. שמים 2 כפות רוטב, ומתחילים לפזר את הרוטב בעזרת הכף בתנועה מעגלית עד 1 סנטימטר מהקצה.
  6. מפזרים ¼ מכמות הגבינה באופן אחיד, ומוסיפים תוספות.
  7. מכניסים את המגש לתחתית התנור (שממש ייגע בתחתית) ואופים כ-10 דקות עד שהבצק והגבינה מזהיבים. בינתיים מכינים את הפיצה הבאה על המגש השני.

 

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים