סועדים: 4 | זמן הכנה: 20 דקות
חזה עוף חתוך לקוביות (500 גרם)
1 גרידת תפוז
2 כפיות רוטב סויה
2 קוביות שום חריף דורות
קמח
2 ביצים
½ כוס פנקו
שמן טיגון
כוס וחצי מיץ תפוזים
1 גרידת תפוז
½ כוס מים
2 כפות סוכר
2 קוביות ג'ינג'ר דורות
2 כפות קורנפלור
4 כפות מים
אורז לבן מבושל
פלפל חריף טרי פרוס
1. מניחים בקערה את העוף החתוך, גרידת תפוז, 2 כפות סויה ו-2 קוביות שום חריף דורות ומערבבים.
2. מכינים 3 קערות נפרדות לציפוי העוף (כמו שניצל): קמח/ביצים/פנקו.
3. מצפים את העוף: קודם קמח, לאחר מכן ביצים ולבסוף פנקו.
4. מחממים סיר קטן עם שמן עמוק, מטגנים את קוביות העוף עד שמזהיבות ומעבירים למסננת.
5. מכינים את הרוטב: מוזגים את מיץ התפוזים והמים למחבת נון-סטיק רחבה ומדליקים את האש.
6. מוסיפים גרידת תפוז, 2 כפות סוכר ו-2 קוביות ג'ינג'ר דורות.
7. ממתינים 2 דקות, מערבבים בקערה קטנה 2 כפות קורנפלור ו-4 כפות מים עד שאין גושים ומוסיפים למחבת.
8. מערבבים עם כף עץ, לאחר הוספת הקורנפלור הרוטב מסמיך מהר. מוסיפים את העוף המטוגן, מערבבים עד שהרוטב עוטף את העוף ומגישים עם אורז חם.