10-15 פלפל גמבה 3 קוביות פסטו דורות קובית שום דורות חצי כוס חומץ חצי כוס שמן זית מלח פלפל שחור
הוראות הכנה
מחממים תנור לחום המקסימלי שלו (250 בד״כ).
חוצים את הפלפלים לאורך, מנקים את הגרעינים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה עם הקליפה כלפי מעלה. במידה והכמות מספיקה ליותר ממגש אחד, צולים בפעמיים (לא מומלץ לצלות שני מגשים בתנור יחד).
צולים את הפלפלים עד שהקליפה ממש מתחילה להשחיר (15-20 דק'), מעבירים את הפלפלים לקערה ואוטמים אותה מיד (עם ניילון נצמד או מכסה מתאים).