סלמון, נקטרינות צלויות וטימין

סועדים: 6 | זמן הכנה: 25 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

1 קילו סלמון טרי, נקי מעצמות. עם או בלי עור (לפי הטעם)
2 קוביות שום דורות
1 קובייה ג'ינג'ר דורות
2 קוביות מיץ לימון טבעי דורות
1 כף חרדל חלק
1 כף חרדל גרגירים
2 כפות סוכר חום
1 כף רוטב סויה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
כף עלי טימין טרי
נקטרינה רכה מעוכה/טחונה
4 נקטרינות חתוכות לרבעים

להגשה:

2 כפות בצל ירוק קצוץ
עלי טימין

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הסלמון והנקטרינות
  2. מוסיפים את הסלמון והנקטרינות (אפשר להשרות יחד עד 30 דקות), מעבירים לתבנית עם נייר אפיה. אם הדג עם עור, מפנים את העור כלפי מעלה.
  3. מחממים את התנור במצב גריל טורבו, 200 מעלות.
  4. מניחים את התבנית בשליש התחתון וצולים כ-15 דקות עד שהעור משחים והנקטרינות מקבלות חריכה קלה.
  5. מפזרים בצל ירוק וטימין וטרי ומגישים חם.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים