סועדים: 4 | זמן הכנה: 15 דקות
בשר טחון (500 גרם)
2 כפות תערובת תיבול לקציצות דורות
4 כפות פרורי לחם (רצוי פנקו)
1 כפית מלח
2 כפות שמן זית
4 קוביות בצל מטוגן דורות
1 פלפל אדום חתוך גס
1 כף תערובת תיבול לקציצות דורות
1 פחית עגבניות מרוסקות
1/2 כוס מים
1 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1. מערבבים את המרכיבים לקציצות בקערה, מחלקים ל 15-18 כדורים ומעבירים למקרר.
2. במחבת רחבה על להבה בינונית, שמים 2 כפות שמן זית ו-4 קוביות בצל מטוגן דורות.
3. מוסיפים פלפל אדום ומטגנים כדקה.
4. מוסיפים כף תערובת תיבול קציצות דורות ומערבבים.
5. מוסיפים עגבניות מרוסקות, מים ומלח, מביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את הקציצות, מחלישים את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות.
7. פותחים את המכסה וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, מגישים חם.