1 כרוב לבן גדול 2 כפות שמן זית 5 קוביות בצל מטוגן דורות 3 קוביות שום דורות מלח פלפל 2 כפות חומץ (אופציונלי)
הוראות הכנה
חותכים את הכרוב, מוציאים את הגרעין ופורסים דק מאוד במנדולינה או מעבד מזון. (בחיתוך סכין התוצאה תהיה עבה מידי)
במחבת טפלון גדולה- מניחים את קוביות בצל מטוגן דורות, קוביות שום דורות, 2 כפות שמן זית וחצי מכמות הכרוב. מטגנים על להבה בינונית במשך מספר דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את החצי השני וממשיכים לבשל עוד כ10 דק', עד שהכרוב יתכווץ ויזהיב.
מכבים את האש, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים את החומץ (אם משתמשים).