לחם בננות וג׳ינג׳ר

סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

125 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר.
150 גרם אבקת סוכר
3 בננות בשלות מאוד (כשכבר שחור בחוץ)
5 קוביות ג׳ינג׳ר דורות
2 ביצים מספר 1
חצי כוס פקאן או אגוז מלך קצוצים
4 כפות סירופ מייפל
250 גרם קמח תופח מנופה
1 כף אבקת אפייה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל160 מעלות (ללא טורבו)
  2. מערבבים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה, או עם כף עץ בקערה.
  3. מוסיפים את הבננות, הביצים, קוביות ג׳ינג׳ר דורות וממשיכים לערבב עד שהתערובת נראית אחידה.
  4. מוסיפים אגוזים, אבקת אפייה, סירופ מייפל ומערבבים.
  5. מפסיקים את המיקסר ומוציאים את הקערה. מוסיפים חצי מכמות הקמח לקערה. מאחדים עם התערובת בתנועות קיפול עדינות, חוזרים על הפעולה עם החצי השני.
  6. משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 30. יוצקים את התערובת פנימה. יש לשים לב לא לעבור שני שליש גובה בתבנית, כי הלחם יעלה קצת.
  7. אופים במרכז התנור עד שקיסם שננעץ במרכז הלחם יוצא יבש- בין 40-50 דק' בדרך כלל.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים