1 קילו פילה סלמון טרי נקי מעור ועצמות 2 תפוזים ½ כוס דבש 3 קוביות ג'ינג'ר דורות 3 קוביות שום דורות או שום חריף דורות 1/2 כפית מלח גס 1 כף קורנפלור 3 כפות מים
הוראות הכנה
סוחטים תפוז וחצי, ושמים את המיץ במחבת או קלחת קטנה. את החצי הנותר חותכים לפרוסות.
מוסיפים למיץ ½ כוס דבש
מוסיפים קוביות ג'ינג'ר ושום דורות ומלח. מדליקים את האש מחממים ומערבבים עד שהרוטב הופך אחיד. מערבבים בקערית קורנפלור ומים, מוסיפים לרוטב ומכבים את האש כשמסמיך.
חותכים את הסלמון ל6-8 חתיכות, ומניחים בתבנית פיירקס. מניחים פרוסת תפוז מעל כל חתיכה.
מברישים את הדג ברוטב וצולים בתנור ב-200 ל12-15 דקות עד שמוכן. יוצקים את הרוטב שנותר ומגישים חם.