מרק תירס עוף ונטיפי ביצה

סועדים: 4 | זמן הכנה: 25 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

כף שמן סויה
200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות
2 קוביות תיבול סיני דורות
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית פלפל לבן
¾ כפית כורכום
1 כף רוטב סויה
2 ליטר מים
1 כוס גרעיני תירס (קפוא/טרי/משומר)
2 כפות קורנפלור+ 4 כפות מים
3 ביצים

להגשה:

בצל ירוק
שמן שומשום

הוראות הכנה

  1. שמים כף שמן בסיר בינוני ומדליקים את האש.
  2. מוסיפים את העוף, מטגנים דקה.
  3. מוסיפים 2 קוביות רוטב סיני דורות, מלח, סוכר, כורכום ופלפל לבן. מטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים סויה, מים ותירס. מביאים לרתיחה, מחלישים את האש ומבשלים 15 דקות.
  5. מערבבים קורנפלור ומים, מוסיפים למרק ומערבבים.
  6. מקשקשים ביצים בקערה, ומזליפים באיטיות למרק תוך כדי ערבוב. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  7. מחלקים לקערות, מפזרים בצל ירוק, מזליפים כמה טיפות שמן שומשום ומגישים חם.

לגרסה צמחונית מוותרים על העוף.

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים