פסטה סלמון שמנת ושמיר, השילוב המושלם

סועדים: 4-6 | זמן הכנה: 10 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

טליאטלה או פטוצ'יני (500 גרם)
חמאה (50 גרם)
סלמון טרי (500 גרם)
מיכל שמנת מתוקה
1 כוס אפונה קפואה
3 קוביות שמיר דורות
מלח פלפל
פרמזן מגורד להגשה

הוראות הכנה

  1. מוציאים 3 קוביות שמיר דורות  לצלחת.
  2. מבשלים בסיר את הפסטה לפי הוראות הבישול (השתמשו בטיימר),שומרים כוס ממי הבישול בצד.
  3. במקביל, ממיסים חמאה בסיר רחב ונמוך.
  4. מוסיפים סלמון, ומערבבים כדקה, ומוסיפים שמנת מתוקה.
  5. כשהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
  6. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  7. מוסיפים שמיר ואפונה קפואה. ממשיכים לערבב עוד כדקה או שתיים על אש בינונית.
  8. אם התערובת מתחילה להידבק, מוסיפים קצת ממי הבישול.
  9. מגישים חם עם גבינת פרמזן מגורדת בצד.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים