קריספי צ'יקן

סועדים: 4| זמן הכנה: 20 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

מרינדה:

600 גרם פרגיות
2 קוביות רוטב דורות תאילנדי
½ כוס קרם קוקוס
1 כף רוטב דגים

מיונז קארי אדום:

5 כפות מיונז
2 קוביות דורות תאילנדי
3 קוביות מיץ לימון טבעי דורות
¾ כפית מלח

לטיגון:

1 כוס קורנפלור
¼ כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 כף פפריקה מתוקה
750 מ"ל שמן לטיגון

לכריך:

4 לחמניות המבורגר
חסה

הוראות הכנה

  1. מוציאים לקערה 2 קוביות רוטב תאילנדי דורות, ½ כוס קרם קוקוס וכף רוטב דגים.
  2. מוציאים לקערה קטנה את מרכיבי המיונז ומניחים בצד.
  3. חותכים את הפרגיות לגודל הרצוי (לכריך או חתיכות בגודל ביס), מוסיפים לקערה ומערבבים. משרים 30-60 דקות לספיגת טעמים.
  4. מערבבים בקערה נוספת קורנפלור, קמח, מלח ופפריקה.
  5. מחממים את השמן בסיר קטן (לטיגון עמוק). 
  6. טובלים את העוף בתערובת היבשה (לוחצים חזק), ומטגנים בשמן בחום בינוני עד שהציפוי מזהיב (5-6 דקות), ומעבירים לרשת.
  7. מערבבים את הרוטב. טועמים ומתקנים מלח אם צריך.
  8. אם מרכיבים כריך, מורחים מיונז, מפזרים עלי חסה ומניחים את העוף המטוגן.

*מעדיפים חזה עוף?  אפשרי, רק מעלים קצת את טמפרטורת השמן ומקצרים את זמן הטיגון (כמו שניצל )

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים